Verhuizen naar Laren

Geschreven door Petra Zilverberg

Zoals u misschien al gemerkt hebt zijn er op dit moment veel veranderingen gaande in het leven van kunstenaar Eric Zilverberg. Op deze pagina gaan we u zoveel mogelijk op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Daarnaast hebben we een digitale nieuwsbrief waar u zich voor kunt inschrijven. Via de mail houden we u dan (1 keer per maand) op de hoogte van evenementen, exposities en ander nieuws.

Zoals velen inmiddels weten heeft Eric Zilverberg zijn intrek genomen in een van de appartementen van Het Rosa Spier Huis.

Na zijn omzwervingen over de wereld is Laren de plek waar hij tussen andere kunstenaars, musici en wetenschappers woont, werkt en exposeert.

En wie nog denkt dat Het Rosa Spier Huis alleen voor ouderen is, heeft het mis. De residentie van Het Rosa Spier Huis biedt ruime appartementen en werkruimten voor kunstenaars, musici en wetenschappers van alle leeftijden. Daarmee is het de perfecte plek om te inspireren en geïnspireerd te raken.

En als je aan verhuizen denkt, denk je automatisch aan klussen. Voor Eric betekent dat even geen linnen, penselen of olieverf maar beton, verfrollers en latex. Geen vrije impressie maar de muren strak en netjes verven zodat deze een kader bieden voor zijn kleurrijke schilderijen.

Deze dagen is Eric even geen kunstschilder maar een huisschilder 😉

kunstenaar Eric Zilverberg, schilder Eric Zilverberg, rosa spier huis laren, kunstenaar laren, Amsterdamse schilder, Amsterdamse kunstschilder, kunstschilder laren, kunstenaar rosa spier huis, kunstschilder rosa spier, wonen rosa spier huis,

Theme: Overlay by Kaira Copyright Atelier Zilver